суботу, 31 серпня 2013 р.

Тибетська медицина: до здоров'я через гармонію

Тайський масаж  має довгу історію лікувального впливу на організм людини. Цей масаж, як і китайська народна медицина, і індійська йога, заснований на вченні про невидимі енергетичні лінії, які пронизують все тіло. Тайський масаж впливає на акупресурні точки, що знаходяться на цих лініях, здатний позбавити від багатьох страждань. Традиційний тайський масаж використовує певні ділянки тіла, щоб надати позитивний вплив на інші (внутрішні) частини організму, за допомогою чого досягається приємний стан розслаблення.  Тісно пов'язаний з акупресурою і рефлексологією, внаслідок унікальної техніки тайський масаж в деяких випадках має набагато кращі результати оздоровлення, аніж звичайні форми масажу.

  Головні результати традиційного тайського масажу відчуваються пацієнтом на духовному рівні (відновлення внутрішнього балансу, гармонізація нервової системи) . Це потужна оздоровча процедура. У Таїланді вона займає провідне місце в традиційній медицині, дозволяючи тайцам надовго залишатися молодими - - згадайте, як довго не старіють китаянки і японки: до вельми зрілого віку вони виглядають, як юні дівчата. Вони не знають безліч хвороб, які поширені в Європі. Жінки в 50-річному віці народжують дітей, і це у них вважається нормою.


Тайський традиційний масаж стоп 

У Таїланді вважається, що стопа - це справжня карта всіх органів тіла людини. Тому до масажу ступнів (або foot масажу) тут ставляться серйозно і виділяють в окремий вид. 


Виходячи з того, що на стопі розташовані біологічно активні точки - проекції органів і систем людського тіла, масажист, впливаючи на них, м'яко і ефективно налагоджує роботу всього організму, плавними надавлювання на рефлексологічні точки переводить тіло в спокійний стан. Протягом години ваші ніжки будуть насолоджуватися масажем, який не тільки поліпшить кровообіг і рухливість суглобів, але і за допомогою впливу на біологічно активні точки налагодить роботу всього організму. У результаті досягається розслаблення, відчуття повного внутрішнього комфорту. Нормалізується робота всіх органів. Крім стопи, масаж охоплює область гомілки, підвищуючи тонус кровообігу, знімаючи м'язову напругу і відчуття тяжкості в ногах. Масаж практично не має протипоказань, дозволений навіть під час вагітності. Допомагає зняти синдром хронічної втоми і напруження м'язів. Масаж або рефлексотерапія стоп виконується за допомогою пальців рук, дарує повне розслаблення, знімає хронічну втому ніг, і до того ж є регулятором функцій всіх внутрішніх органів. Після такого масажу ви забудете про тяжість в ногах і будете практично літати по повітрю. Регулярний масаж стоп забезпечує стабільно світлий емоційний стан, а також допомагає впоратися з багатьма недугами, зміцнити імунітет і бути в тонусі.

Немає коментарів:

Дописати коментар