пʼятницю, 23 серпня 2013 р.

Лімфодренажний масаж

Лімфодренажний масаж покращує якість вашого життя, наповнює його радістю, здоров'ям. Ви виглядаєте молодо й привабливо. 
 
 
Лімфодренажний масаж проводиться по шляхах відтоку лімфи, вплив спрямований на області проекції основних лімфатичних вузлів (пахово-стегнових, підколінних), здійснюється вплив на лімфатичні капіляри, розташовані в шкірі, і на нейрорецептори, що йдуть від шкіри до гладких м'язів. У підсумку поліпшується її циркуляція в організмі, а лімфосистема впливає на загальний стан організму. Також застосовується при порушеннях транспортування та всмоктування розщеплених харчових продуктів з кишечника у вени. Це ефективний метод лікування мастопатії, хронічної венозної недостатності.
Особливо ефективно поєднання лимфодренажного масажу із загальним розслаблюючим масажем, оскільки м'язові зажими блокують відтік крові і лімфи. Дбайливі натискаючі і кругові рухи проривають блокаду судин і прокачують лімфу з урахуванням швидкості нормального лімфообігу по напрямку до лімфатичних вузлів, де вона фільтрується, а потім через лімфатичні протоки повертається у кров'яне русло.
За рахунок поліпшення відтоку лімфи відбувається загальна корекція фігури: з організму виводяться шлаки, прискорюється приплив до клітин нових поживних речовин і кисню, посилюється вихід рідини, що спричиняє набряки. Під дією лімфодренажного масажу краще омиваються тканини, зникають набряки і швидше проходять запальні процеси, відновлюється нормальна здорова структура м'язової тканини, підшкірної клітковини, поліпшується тургор шкіри.
Масаж стимулює клітини виробляти колаген та еластин, які підвищують пружність шкіри.  Ви виглядаєте молодо й привабливо. При цьому підвищується еластичність і пружність шкіри, зникають набряки, пропадає видимий ефект целюліту, покращується колір обличчя - з'являється відчуття молодості, легкості, енергії і власної краси. Лімфодренажний масаж покращує якість вашого життя, наповнює його радістю, здоров'ям, силою, впевненістю.
 


Немає коментарів:

Дописати коментар