суботу, 10 серпня 2013 р.

Глибокий ШИ масаж живота


ШИ масаж живота - це глибокий масаж внутрішніх органів, що запускає механізм омолодження, кращого травлення і очищення. Дуже дієвий при опущенні шлунка. Даний вид масажу об'єднує в собі фізичні, ментальні, емоційні та душевні чинники. При масажі живота проводиться масаж черевної стінки та органів черевної порожнини.

У Таїланді область живота вважається важливим енергетичним центром тіла, від якого багато в чому залежить життєздатність людини. Живіт - це функціональна одиниця з розвиненою мережею нейронних ланцюжків і нейропередатчіков, які пересилають інформацію від всіх частин тіла до головного мозку і функціонують автономно, що враховується при проведенні масажу.

Живіт відіграє важливу роль у формуванні негативних і позитивних почуттів: 95% серотоніну (нейромедіатора, що регулює настрій) утворюється в кишечнику. Саме тому масаж живота проводиться як для схуднення, так і для набуття хорошого самопочуття.

Масаж живота позитивно впливає на здоров'я людини в цілому і сприяє:
- виведенню токсинів, схудненню і зміцненню м'язів тіла;
- поліпшенню ендокринної функції і стимуляції лімфатичної і кровоносної системи;
- зняттю стресу і відновленню життєвої енергії;
- вивільненню заблокованих емоцій, які негативно відбиваються на системі травлення.

Серед захворювань, які здатний вилікувати масаж, відзначають гострий і хронічний гастрит, холецистит, коліт, панкреатит, хронічний апендицит і пієлонефрит, нервові розлади. Навіть одиничний сеанс масажу вирішує такі проблеми, як відсутність апетиту, здуття живота, гикавка, запор, гіпертонія.

Крім того, масаж живота покращує роботу функції яєчників, нормалізує менструальний цикл, робить його менш болючим. За допомогою масажу живота знімають запалення нирок, усувають затримку рідини, лікується імпотенція у чоловіків і статева дисфункція у жінок. Масаж живота покращує рухову активність шлунка і кишечника, підвищує секрецію травних залоз, видаляє надлишок жирових відкладень в області живота, зміцнює черевний прес і м'язи тазового дна.

Результати:
• Зменшення об'єму живота, відчуття легкості і підйому енергії;
• Нормалізація апетиту і смакових пристрастей, зниження ваги;
• Зниження емоційної напруги, дратівливості, нервозності;
• Підвищення потенції у чоловіків і жінок.

Для кожного клієнта - індивідуальний підхід: що необхідно одному, зовсім не означає, що підійде іншому. Як психолог, я відчуваю порушення гармонії з навколишнім світом і розумію всі аспекти проблем тих, хто довіряє мені своє тіло. Найголовніше - це результат і позитивні емоції після сеансу, гармонія душі і тіла.

Немає коментарів:

Дописати коментар