суботу, 24 серпня 2013 р.

ШИ масаж голови і комірцевоі зони

ШИ масаж голови і комірцевоі зони розслабляє м'язи і знімає втому, покращує кровообіг, шкірне дихання і тонус судин, допомагає відновити працездатність, зняти головні болі, позбутися безсоння, активізує ріст волосся.

Згідно з давньою тайською медициною в голові людини сходяться шість меридіан, на них розташовані біологічно активні точки, що регулюють роботу всіх органів і систем організму людини. 

ШИ масаж сприяє "прочищенню" енергетичних каналів голови і збудженню біологічно активних точок, які підтримують організм людини в здоровому фізичному і психічному стані.
Глибока релаксація, зняття стресу і перевтоми, відновлення душевної рівноваги, поліпшення роботи головного мозку, прямий вплив на стан волосся і шкіри голови - такі реальні достоїнства цієї процедури.

Масаж покращує пам'ять, стимулює розумову діяльність, допомагає відновити працездатність і зняти головні болі, позбутися безсоння і поліпшити загальне самопочуття. Голова стає легкою і ясною, послаблюється напруга, зникає безсоння, і настає глибоке почуття безмежного спокою й умиротворення.

Масаж голови - процедура, якої потребує кожна людина!

-   Відновлює кровообіг шкіри голови,
-   Приносить полегшення при головних болях і запамороченні,
-   Служить хорошою профілактикою мігрені,
-   Покращує пам'ять,
-   Має заспокійливий ефект, покращує сон,
-   Призводить до гармонізації всього організму.

                      Спробуй - і відчуєш...

Немає коментарів:

Дописати коментар