понеділок, 8 липня 2013 р.

Ши масаж у м. Рівне

Рада повідомити, що справжній ШИ масаж відтепер доступний у м. Рівне!

 Я, Мацишин Наталя, за професією психолог.
Тому, займаючись ШИ-масажем і масажем СанТач (SunTouch) з елементами йоги, я зрозуміла, що це не тільки дієве лікування захворювань хребта і суглобів, але й гармонізація внутрішнього стану,  це саме той баланс душі і тіла, якого прагне людина.
 Ши масаж проводиться по енергетичних меридіанах людського тіла, у напрямку від стоп до маківки, є чудовим видом лікування за допомогою акупунктури і особливих масажних методик, поєднує у собі техніки глибокого опрацювання м'язових тканин, точкового масажу і пасивної йоги.

Ши масаж - авторська методика Грейт Майстра Шаура, Майстра Рейки і творця нових методик для роботи з собою і пацієнтом через тіло. В основі ШИ масажу лежить увага як провідник енергії, що розслабляє і звільняє наше тіло від фізичних, емоційних і енергетичних блоків. Ши масаж працює на клітинному рівні, цього неможливо досягти, використовуючи лише фізичні маніпуляції. Пропонуючи живій клітині потік усвідомленої уваги, масажист включає клітинний розум. Це відбувається таким чином, що клітини тіла працюють в унісон з вищим інформаційно-енергетичним архетипом людини, тобто гармонізується емоційний і фізичний стан.
По суті, Ши масаж запускає програми природного відновлення організму, налаштовуючи його енергетику у відповідності з «матрицею здорового тіла».

Оздоровлюючи своє тіло за допомогою ШИ масажа, ви отримаєте як бонус гарний настрій і заряд енергії.

... Спробуй - і відчуєш...

ШИ-масаж:
Facebook - сторінка

Немає коментарів:

Дописати коментар