понеділок, 8 липня 2013 р.

Ши масаж - гармонія душі і тіла

 Тайський масаж - давня система зцілення і гармонізації життя.
        На відміну від класичних західних форм масажу, тайський масаж менше звертається до механічного впливу на м'язи людини, але більше зосереджується на так званих лініях і областях енергії (енергетичних каналах), які вважаються основними меридіанами в Китайській медицині.
 Ши масаж - авторська методика Грейт Майстра Шаура, Майстра Рейки і творця нових методик для роботи з собою і пацієнтом через тіло на основі тайських і тібетських масажних практик. В основі ШИ масажу лежить увага як провідник енергії, що розслабляє і звільняє наше тіло від фізичних, емоційних і енергетичних блоків. Ши масаж працює на клітинному рівні, цього неможливо досягти, використовуючи лише фізичні маніпуляції. Пропонуючи живій клітині потік усвідомленої уваги, масажист включає клітинний розум. Це відбувається таким чином, що клітини тіла працюють в унісон з вищим інформаційно-енергетичним архетипом людини, тобто гармонізується емоційний і фізичний стан.
По суті, Ши масаж запускає програми природного відновлення організму, налаштовуючи його енергетику у відповідності з «матрицею здорового тіла».

 ШИ-масаж проводиться по енергетичних меридіанах людського тіла, у напрямку від стоп до маківки, є чудовим видом лікування за допомогою акупунктури і особливих методів масажу, поєднує у собі техніки глибокого опрацювання м'язових тканин, точкового масажу і пасивної йоги.підвищує тонус організму, знімає напруження нервової системи - стреси, страхи, головні болі. Це потужна терапевтична практика для корекції постави, прочищення судин, розблокування м'язів, зміцнення суглобів.
Для ШИ масажу не використовуються ніякі масла і креми. Лише іноді спеціальні трав'яні екстракти, що підсилюють ефект масажу. Головні результати Ши масажу відчуваються пацієнтом на духовному рівні (відновлення внутрішнього балансу, гармонізація нервової системи, гарний настрій і заряд енергії).


Тісно пов'язаний з акопресурою і рефлексологією, внаслідок унікальної техніки (екзотичної, як все східне), ШИ масаж в деяких випадках має набагато кращі результати оздоровлення, аніж звичайні форми масажу (згадайте, як довго не старіють китаянки і японки: до зрілого віку вони виглядають, як юні дівчата).

Один сеанс ШИ масажу відновлює життєві сили і сприяє загальному оздоровленню.

Немає коментарів:

Дописати коментар